top of page

PC me panele, Ekrane me shumë prekje, Ekrane me prekje

Janz Tec Panel PC emVIEW-6T A500
Touch Panel PC from DFI-ITOX
Touch Panel PC
Industrial Touchpad from ICP DAS
Touchpad 3.5 Inch Touch Screen

Një nëngrup i PC-ve industrialë është PC PANEL, ku një ekran, si një LCD, është i përfshirë në të njëjtin mbyllje si motherboard dhe pajisje të tjera elektronike. Këto janë zakonisht të montuara në panel dhe shpesh përfshijnë EKRANË ME PREKJE ose SHUMË PREKJE për ndërveprim me përdoruesit. Ato ofrohen në versione me kosto të ulët pa vulosje mjedisore, modele më të rënda të vulosura sipas standardeve IP67 për të qenë të papërshkueshëm nga uji në panelin e përparmë dhe modele që janë rezistente ndaj shpërthimit për instalim në mjedise të rrezikshme. Këtu mund të shkarkoni literaturën e produkteve të emrave të markave JANZ TEC, DFI-ITOX dhe të tjera që kemi në magazinë.

 

Shkarkoni broshurën tonë kompakte të produktit të markës JANZ TEC

 

Shkarkoni broshurën tonë të markës DFI-ITOX Panel PC

 

Shkarkoni monitorët tanë me prekje industriale të markës DFI-ITOX

 

Shkarkoni broshurën tonë Industriale Touch Pad të markës ICP DAS

 

 

Seria jonë e produkteve të shkallëzueshme të markës JANZ TEC e sistemeve emVIEW ofron një spektër të gjerë të performancës së procesorit dhe madhësive të ekranit nga 6,5'' deri në 19'' aktualisht. Zgjidhjet e personalizuara për përshtatjen optimale me përcaktimin e detyrës suaj mund të zbatohen nga ne. Disa nga produktet tona të njohura të PC paneleve janë:

 

Sistemet HMI dhe zgjidhjet e ekranit industrial pa ventilator

 

Ekran me shumë prekje

 

Ekran industrial TFT LCD

 

 

AGS Industrial Computers si një INTEGRATOR INXHINEERING i themeluar dhe PRODHUES PERSONALIZË do t'ju ofrojë zgjidhje me çelës në rast se keni nevojë të integroni kompjuterët tanë me panele me pajisjet tuaja me ekrane me prekje ose në rast se ju nevojiten panele të ndryshme me prekje.

KTHEHU te FAQJA  PRODUCTS

 

bottom of page