top of page

Kompjutera industriale, Automatizimi dhe Sistemet Inteligjente

Kompjuterë të integruar, Sisteme të integruara

PC me panel, Ekrane me shumë prekje

PC Industrial, Stacione Pune Industriale

Pajisjet e rrjetëzimit, pajisjet e ruajtjes, vargjet e diskut, serverët

Aksesorë & Module & Tabela Transportuese

Shasi & Rafte per Kompjuter Industrial

Mjet softuerësh për analizën e të dhënave të prodhimit të bazuar në inteligjencën artificiale

AGS Industrial Computers, një degë e AGS-TECH, Inc.http://www.agstech.net) është burimi juaj i vetëm për Kompjuterët dhe Automatizimin Industrial dhe Sistemet Inteligjente. Ju lutemi vizitoni faqet e produkteve tona në meny dhe shkarkoni katalogët dhe broshurat tona për disa sisteme dhe kompjuterë të integruar me emra të njohur, PC panelesh, ekrane me shumë prekje, PC industriale, stacione pune industriale, pajisje rrjeti, pajisje rrjeti, pajisje ruajtëse, grupe disqesh, serverë industrialë , shasi kompjuterike industriale dhe rafte dhe rafte, tabela mbajtëse, aksesorë dhe module, automatizim dhe sisteme inteligjente dhe më shumë. 

2 Port Serial Interface Module

2 Port Serial Interface Module

2 Port Serial Interface Module Janz Tec VMOD-SIO2

Multichannel Digital Output Modules

Multichannel Digital Output Modules

20 Channel Digital Output Module Janz Tec VMOD-BA20

Industrial Rackmount Managed Switch

Industrial Rackmount Managed Switch

Industrial Rackmount Managed Switch Korenix JetNet 5728G-24P 5728G-16P 5720G-8P

Panel PC

Panel PC

Panel PC & Multitouch Displays

Computer Racks & Chassis & Mounts

Computer Racks & Chassis & Mounts

Industrial Computer Racks, Chassis, Mounts, Shelves

Embedded PC

Embedded PC

Embedded PC from famous brands like Janz Tec

Multichannel Mixed Parallel IO

Multichannel Mixed Parallel IO

Multichannel Mixed Parallel Input Output Boards from Janz Tec AG

Industrial Managed Ethernet PoE Switch Korenix

Industrial Managed Ethernet PoE Switch Korenix

Industrial Managed Ethernet PoE Switch Korenix JetNet 6710G-M12 and 6710-RJ

Industrial IP67 Unmanaged Ethernet PoE Switch Korenix

Industrial IP67 Unmanaged Ethernet PoE Switch Korenix

Industrial IP67 Unmanaged Ethernet PoE Switch, Korenix JetNet 3706-RJ

bottom of page