top of page

Sistemet dhe Kompjuterët e Embedded

Janz Tec Embedded PC emPC-CX5
Janztec Embedded emPC-A500
Embedded Computers from DFI-ITOX
Embedded System from DFI-ITOX
Embedded Controller from ICP DAS
Embedded-PCs-and-Industrial-Motherboards-by-ICP

Një SISTEMI I MBËSHTETUR është një sistem kompjuterik i krijuar për funksione specifike kontrolli brenda një sistemi më të madh, shpesh me kufizime llogaritëse në kohë reale. Ai është i ngulitur si pjesë e një pajisjeje të plotë shpesh duke përfshirë pjesë harduerike dhe mekanike. Në të kundërt, një kompjuter me qëllime të përgjithshme, siç është një kompjuter personal (PC), është projektuar për të qenë fleksibël dhe për të përmbushur një gamë të gjerë nevojash të përdoruesit fundor. Arkitektura e sistemit të integruar është e orientuar në një PC standard, ku PC-ja EMBEDDED përbëhet vetëm nga komponentët që i nevojiten vërtet për aplikacionin përkatës. Sistemet e integruara kontrollojnë shumë pajisje që përdoren sot.

 

Ndër KOMPJUTERET EMBEDDED që ju ofrojmë janë JANZ TEC, KORENIX TECHNOLOGY, DFI-ITOX dhe produkte të tjera të markave. Kompjuterët tanë të integruar janë sisteme të fuqishme dhe të besueshme për përdorim industrial ku koha e ndërprerjes mund të jetë katastrofike. Ato janë efikase në energji, shumë fleksibël në përdorim, të ndërtuara në mënyrë modulare, kompakte, të fuqishme si një kompjuter i plotë, pa ventilator dhe pa zhurmë. Kompjuterët tanë të integruar kanë rezistencë të jashtëzakonshme ndaj temperaturës, shtrëngimit, goditjeve dhe dridhjeve në mjedise të ashpra dhe përdoren gjerësisht në ndërtimin e makinerive dhe fabrikave, impiantet e energjisë dhe energjisë, industrinë e trafikut dhe transportit, mjekësinë, biomjekësore, bioinstrumentacionin, industrinë e automobilave, ushtrinë, miniera, marinë , detare, hapësirë ajrore dhe më shumë.

 

Shkarkoni broshurën tonë kompakte të produktit të markës ATOP TECHNOLOGIES

(Shkarko produktin ATOP Technologies  List  2021)

 

Shkarkoni broshurën tonë kompakte të produktit të markës JANZ TEC

 

 

Shkarkoni broshurën e produktit kompakt të markës KORENIX

 

 

Shkarkoni broshurën tonë të sistemeve të integruara të markës DFI-ITOX

 

 

Shkarkoni broshurën tonë për kompjuterët me një tabelë të integruar të markës DFI-ITOX

 

 

Shkarkoni broshurën e moduleve të kompjuterit në bord të markës DFI-ITOX

 

 

Shkarkoni broshurën tonë të markës ICP DAS, PACs Embedded Controllers & DAQ

 

 

Këtu janë disa nga kompjuterët më të njohur të integruar që ne ofrojmë:

 

PC i integruar me Intel ATOM Technology Z510/530

 

PC i integruar pa ventilator

 

Sistemi i integruar i kompjuterit me Freescale i.MX515

 

Sisteme kompjuterike të ngulitura-të ngulitura

 

Sisteme Modulare të Embedded PC

 

Sistemet HMI dhe zgjidhjet e ekranit industrial pa ventilator

 

Ju lutemi, mbani mend gjithmonë se ne jemi një INTEGRUES INXHINIERIK dhe PRODHUES ME PASUR. Prandaj, në rast se keni nevojë për diçka të prodhuar me porosi, ju lutemi na njoftoni dhe ne do t'ju ofrojmë një zgjidhje me çelës që ju heq enigmën nga tavolina dhe e bën punën tuaj më të lehtë.

 

 

 

Le t'ju prezantojmë shkurtimisht partnerët tanë që ndërtojnë këta kompjuterë të integruar:

 

JANZ TEC AG: Janz Tec AG, ka qenë një prodhues lider i montimeve elektronike dhe sistemeve të kompletuara kompjuterike industriale që nga viti 1982. Kompania zhvillon produkte të integruara kompjuterike, kompjuterë industrialë dhe pajisje industriale të komunikimit sipas kërkesave të klientit. Të gjitha produktet JANZ TEC prodhohen ekskluzivisht në Gjermani me cilësinë më të lartë. Me mbi 30 vjet përvojë në treg, Janz Tec AG është në gjendje të përmbushë kërkesat individuale të klientëve – kjo fillon nga faza e konceptit dhe vazhdon përmes zhvillimit dhe prodhimit të komponentëve deri në dorëzim. Janz Tec AG është duke vendosur standardet në fushat e Embedded Computing, Industrial PC, Komunikimi Industrial, Custom Design. Punonjësit e Janz Tec AG konceptojnë, zhvillojnë dhe prodhojnë komponentë dhe sisteme të integruara kompjuterike bazuar në standardet mbarëbotërore që përshtaten individualisht me kërkesat specifike të klientit. Kompjuterët e integruar Janz Tec kanë përfitimet shtesë të disponueshmërisë afatgjatë dhe cilësisë më të lartë të mundshme, së bashku me raportin optimal të çmimit ndaj performancës. Kompjuterët e integruar Janz Tec përdoren gjithmonë kur nevojiten sisteme jashtëzakonisht të fuqishme dhe të besueshme për shkak të kërkesave të bëra në to. Kompjuterët industrialë Janz Tec të ndërtuar në mënyrë modulare dhe kompakte janë me mirëmbajtje të ulët, me efikasitet të energjisë dhe jashtëzakonisht fleksibël. Arkitektura kompjuterike e sistemeve të integruara Janz Tec është e orientuar në një PC standard, ku PC-ja e integruar përbëhet vetëm nga komponentët që i nevojiten vërtet për aplikacionin përkatës. Kjo lehtëson përdorimin plotësisht të pavarur në mjedise në të cilat shërbimi përndryshe do të ishte jashtëzakonisht me kosto intensive. Pavarësisht se janë kompjuterë të integruar, shumë produkte Janz Tec janë aq të fuqishme sa mund të zëvendësojnë një kompjuter të plotë. Përfitimet e kompjuterëve të integruar të markës Janz Tec janë funksionimi pa ventilator dhe mirëmbajtje e ulët. Kompjuterët e integruar Janz Tec përdoren në ndërtimin e makinerive dhe impianteve, prodhimin e energjisë dhe energjisë, transportin dhe trafikun, teknologjinë mjekësore, industrinë e automobilave, inxhinierinë e prodhimit dhe prodhimit dhe shumë aplikacione të tjera industriale. Procesorët, të cilët po bëhen gjithnjë e më të fuqishëm, mundësojnë përdorimin e një kompjuteri të integruar Janz Tec edhe kur përballen kërkesa veçanërisht komplekse nga këto industri. Një avantazh i kësaj është mjedisi i harduerit i njohur për shumë zhvillues dhe disponueshmëria e mjediseve të përshtatshme të zhvillimit të softuerit. Janz Tec AG ka fituar përvojën e nevojshme në zhvillimin e sistemeve të veta kompjuterike të integruara, të cilat mund t'u përshtaten kërkesave të klientit sa herë që kërkohet. Fokusi i projektuesve të Janz Tec në sektorin e informatikës së integruar është në zgjidhjen optimale të përshtatshme për aplikacionin dhe kërkesat individuale të klientit. Ka qenë gjithmonë qëllimi i Janz Tec AG të sigurojë cilësi të lartë për sistemet, dizajn të qëndrueshëm për përdorim afatgjatë dhe raporte të jashtëzakonshme çmimi ndaj performancës. Procesorët modernë që përdoren aktualisht në sistemet kompjuterike të integruara janë Intel Core i3/i5/i7, i.MX5x dhe Intel Atom, Intel Celeron dhe Core2Duo në shkallë të lirë. Për më tepër, kompjuterët industrialë Janz Tec nuk janë të pajisur vetëm me ndërfaqe standarde si ethernet, USB dhe RS 232, por një ndërfaqe CANbus është gjithashtu e disponueshme për përdoruesit si veçori. Kompjuteri i integruar Janz Tec është shpesh pa ventilator dhe për këtë arsye mund të përdoret me median CompactFlash në shumicën e rasteve, në mënyrë që të jetë pa mirëmbajtje.

 

 

KTHEHU te FAQJA  PRODUCTS

 

bottom of page