top of page

Shërbimet e ofruara nga AGS Industrial Computers - Zhvillimi i personalizuar i automatizimit dhe sistemeve inteligjente  

Përveç ofrimit të produkteve kompjuterike industriale moderne, AGS Industrial Computers ju ofron shërbimet e mëposhtme:

 

- Zhvillimi dhe prodhimi i Kompjuterëve Industrialë me porosi dhe Automatizimi dhe Sistemet Inteligjente. 

- Integrimi inxhinierik i veglave, komponentëve dhe pajisjeve të automatizimit industrial.

- Testimi dhe vlerësimi i mostrave, prototipeve, produkteve të kompjuterëve industrialë dhe pajisjeve të automatizimit.

- Disa kompjuterë industrialë dhe pajisje automatizimi janë të disponueshme me qira. Na kontaktoni për disponueshmërinë.

- Riparimi dhe rindërtimi i kompjuterëve industrialë dhe pajisjeve të automatizimit.

- Furnizimi me pjesë këmbimi dhe këmbimi për kompjuterë industrialë dhe pajisje automatizimi.

- Shërbimet e kalibrimit

- Zhvillimi i procedurave dhe dokumentacionit.

SHËRBIMI JONË MË I MIRË NGA TË GJITHA! - NA TREGONI DHIMBJEN E KOKES NË NUMËR NJË NË PRODHIME DHE NA LENI TA ZGJIDHIM!- Ne ju ofrojmë mjetin më të mirë të analizës së të dhënave të bazuara në inteligjencën artificiale për The Manufacturing Industria

 

AGS Industrial Computers, një filial i AGS-TECH, Inc. është bërë një shitës me vlerë të shtuar të QualityLine Production Technologies, Ltd., një kompani e teknologjisë së lartë që ka zhvilluar një zgjidhje softuerike të bazuar në inteligjencën artificiale që integrohet automatikisht me të dhënat tuaja të prodhimit në mbarë botën dhe krijon një analizë të avancuar diagnostikuese për ju. Ky mjet është me të vërtetë i ndryshëm nga çdo tjetër në treg, sepse mund të zbatohet shumë shpejt dhe lehtë, dhe do të funksionojë me çdo lloj pajisjeje dhe të dhënash, të dhëna në çdo format që vijnë nga sensorët tuaj, burimet e ruajtura të të dhënave të prodhimit, stacionet e testimit, hyrje manuale .....etj. Nuk ka nevojë të ndryshoni asnjë nga pajisjet tuaja ekzistuese për të zbatuar këtë mjet softuerësh. Përveç monitorimit në kohë reale të parametrave kyç të performancës, ky softuer i AI ju ofron analitikë të shkaqeve rrënjësore, ofron paralajmërime dhe sinjalizime të hershme. Nuk ka zgjidhje si kjo në treg. Ky mjet u ka kursyer prodhuesve shumë para duke reduktuar refuzimet, kthimet, ripërpunimet, kohën e ndërprerjes dhe duke fituar vullnetin e mirë të klientëve. Lehtë dhe shpejt !  Për të planifikuar një telefonatë Discovery me ne dhe për të mësuar më shumë rreth këtij mjeti të fuqishëm analitik prodhimi të bazuar në inteligjencën artificiale:

- Ju lutemi plotësoni downloadable Pyetësori QL nga lidhja blu në të majtë dhe kthehu tek ne me email nëinfo@agsindustrialcomputers.com.

- Hidhini një sy lidhjeve të broshurës së shkarkueshme me ngjyrë blu për të marrë një ide rreth këtij mjeti të fuqishëm. Përmbledhje e një faqeje QualityLine and Broshura përmbledhëse e QualityLine

- Gjithashtu këtu është një video e shkurtër që arrin deri në pikën:  VIDEO e PRODHIMIT CILËSOR TË LINËS ANMJETE ALITIKE

bottom of page