top of page

Aksesorë & Module & Tabela Transportuese

Industrial Motherboard MicroATX
ICP-DAS-PCI-Express-96-channel-and-144-channel-digital IO-boards
ICP-DAS Embedded Ethernet IO Unit PLC Industrial with Backplane
20 Channel Digital Output Module Janz Tec VMOD-BA20
20 Channel Analog Input Module - Janz Tec VMOD-12E4

Aksesorë, Module, Pllaka Transportuese për Kompjuterë Industrialë

 

NJË PAJISJE PERIFERALE është një pajisje e lidhur me një kompjuter pritës, por jo pjesë e tij, dhe është pak a shumë e varur nga hosti. Ai zgjeron aftësitë e hostit, por nuk është pjesë e arkitekturës bazë të kompjuterit. Shembuj janë printerët kompjuterikë, skanerët e imazheve, kasetat, mikrofonat, altoparlantët, kamerat e internetit dhe kamerat dixhitale. Pajisjet periferike lidhen me njësinë e sistemit përmes portave në kompjuter.

 

 

PCI KONVENCIONALE (PCI do të thotë PERIPHERAL COMPONENT INTERCONNECT, pjesë e standardit PCI Local Bus) është një autobus kompjuteri për bashkimin e pajisjeve harduerike në një kompjuter. Këto pajisje mund të marrin ose formën e një qarku të integruar të vendosur në vetë motherboard, i quajtur një pajisje planare në specifikimin PCI, ose një kartë zgjerimi që përshtatet në një vend të caktuar. Ne mbajmë marka me emra si JANZ TEC, DFI-ITOX dhe KORENIX.

 

 

Shkarkoni broshurën tonë kompakte të produktit të markës JANZ TEC

 

 

Shkarkoni broshurën e produktit kompakt të markës KORENIX

 

 

Shkarkoni broshurën tonë të produkteve të komunikimit dhe rrjetëzimit industrial të markës ICP DAS

 

 

Shkarkoni broshurën tonë të markës ICP DAS, PACs Embedded Controllers & DAQ

 

 

Shkarkoni broshurën tonë Industriale Touch Pad të markës ICP DAS

 

 

Shkarkoni broshurën tonë të markës ICP DAS Remote IO Modules dhe IO Expansion Units

 

 

Shkarkoni PCI Bordet dhe Kartat IO të markës ICP DAS

 

 

Shkarkoni pajisjet periferike kompjuterike të markës sonë DFI-ITOX

 

 

Shkarkoni kartat tona grafike të markës DFI-ITOX

 

 

Shkarkoni broshurën tonë Industriale Motherboards të markës DFI-ITOX

 

 

Shkarkoni broshurën tonë për kompjuterët me një tabelë të integruar të markës DFI-ITOX

 

 

Shkarkoni broshurën e moduleve të kompjuterit në bord të markës DFI-ITOX

 

 

Shkarkoni Shërbimet e Embedded OS të markës sonë DFI-ITOX

 

 

 

 

Disa nga komponentët dhe aksesorët që ne ofrojmë për kompjuterët industrialë janë:

 

 

- Modulet e daljes së hyrjes analoge dhe dixhitale me shumë kanale: Ne ofrojmë qindra module të ndryshme funksioni 1-, 2-, 4-, 8-, 16-kanalëshe. Ato kanë madhësi kompakte dhe kjo madhësi e vogël i bën këto sisteme të lehta për t'u përdorur në vende të mbyllura. Deri në 16 kanale mund të vendosen në një modul të gjerë 12 mm (0,47 in). Lidhjet janë të mbyllshme, të sigurta dhe të forta, duke e bërë të lehtë zëvendësimin për operatorët, ndërkohë që teknologjia e presionit të sustave siguron funksionim të vazhdueshëm edhe në kushte të rënda mjedisore si goditje/dridhje, cikli i temperaturës… etj. Modulet tona të daljes analoge dhe dixhitale me shumë kanale janë shumë fleksibël që çdo nyje në sistemin I/O mund të konfigurohet për të përmbushur kërkesat e secilit kanal, I/O dixhitale dhe analoge dhe të tjera mund të kombinohen lehtësisht. Ato janë të lehta për t'u trajtuar, dizajni modular i modulit të montuar në hekurudhë lejon trajtim dhe modifikime të lehta dhe pa mjete. Duke përdorur shënues me ngjyra, identifikohet funksionaliteti i moduleve individuale I/O, caktimi i terminalit dhe të dhënat teknike printohen në anën e modulit. Sistemet tona modulare janë të pavarura nga autobusi në terren.

 

 

- Modulet e stafetëve me shumë kanale: Një stafetë është një ndërprerës i kontrolluar nga një rrymë elektrike. Reletë bëjnë të mundur që një qark me rrymë të ulët të tensionit të ulët të kalojë në mënyrë të sigurt një pajisje me tension të lartë / rrymë të lartë. Si shembull, ne mund të përdorim një qark të detektorit të vogël të dritës me energji baterie për të kontrolluar dritat e mëdha me energji elektrike duke përdorur një stafetë. Pllakat ose modulet rele janë pllaka qarku komerciale të pajisura me rele, tregues LED, dioda parandaluese EMF të pasme dhe lidhje praktike të terminalit me vidë për hyrjet e tensionit, lidhjet NC, NO, COM të paktën në stafetë. Shtyllat e shumëfishta në to bëjnë të mundur ndezjen ose fikjen e shumë pajisjeve në të njëjtën kohë. Shumica e projekteve industriale kërkojnë më shumë se një stafetë. Prandaj ofrohen tabela me shumë kanale ose të njohura edhe si tabela të shumëfishta. Ata mund të kenë diku nga 2 deri në 16 stafetë në të njëjtin bord qarku. Bordet rele gjithashtu mund të kontrollohen nga kompjuteri drejtpërdrejt me USB ose lidhje serike. Pllakat rele të lidhura me LAN ose PC të lidhur në internet, ne mund t'i kontrollojmë reletë nga distanca nga distanca të largëta duke përdorur softuer special.

 

 

- Ndërfaqja e printerit: Ndërfaqja e printerit është një kombinim i harduerit dhe softuerit që lejon printerin të komunikojë me një kompjuter. Ndërfaqja e harduerit quhet port dhe çdo printer ka të paktën një ndërfaqe. Një ndërfaqe përfshin disa komponentë duke përfshirë llojin e saj të komunikimit dhe softuerin e ndërfaqes.

 

Ekzistojnë tetë lloje kryesore të komunikimit:

 

1. Serial: Nëpërmjet lidhjeve serike kompjuterët dërgojnë një pjesë të informacionit në një kohë, njëri pas tjetrit. Parametrat e komunikimit si pariteti, baud duhet të vendosen në të dy entitetet përpara se të ndodhë komunikimi.

 

2. Paralel: Komunikimi paralel është më i popullarizuar me printerët sepse është më i shpejtë në krahasim me komunikimin serik. Duke përdorur komunikimin e tipit paralel, printerët marrin tetë bit në një kohë mbi tetë tela të veçantë.

 

Parallel përdor një lidhje DB25 në anën e kompjuterit dhe një lidhje të çuditshme 36 pin në anën e printerit.

 

3. Autobusi serik universal (i referuar gjerësisht si USB): Ata mund të transferojnë të dhëna shpejt me një shpejtësi transferimi deri në 12 Mbps dhe të njohin automatikisht pajisjet e reja.

 

4. Rrjeti: Gjithashtu i referuar zakonisht si Ethernet, lidhjet e rrjetit janë të zakonshme në printerët lazer të rrjetit. Llojet e tjera të printerëve përdorin gjithashtu këtë lloj lidhjeje. Këta printera kanë një kartë të ndërfaqes së rrjetit (NIC) dhe softuer të bazuar në ROM që i lejon ata të komunikojnë me rrjetet, serverët dhe stacionet e punës.

 

5. Infra të kuqe: Transmetimet infra të kuqe janë transmetime me valë që përdorin rrezatim infra të kuq të spektrit elektromagnetik. Një pranues infra të kuqe lejon që pajisjet tuaja (laptopë, PDA, kamera, etj) të lidhen me printerin dhe të dërgojnë komanda printimi përmes sinjaleve infra të kuqe.

 

6. Ndërfaqja e vogël e sistemit kompjuterik (i njohur si SCSI): Printerët lazer dhe disa të tjerë përdorin ndërfaqe SCSI me PC-në pasi ekziston përfitimi i lidhjes me zinxhirë ku pajisje të shumta mund të jenë në një lidhje të vetme SCSI. Zbatimi i tij është i lehtë.

 

7. IEEE 1394 Firewire : Firewire është një lidhje me shpejtësi të lartë që përdoret gjerësisht për redaktim video dixhitale dhe kërkesa të tjera me gjerësi të lartë bande. Kjo ndërfaqe aktualisht mbështet pajisje me një shpejtësi maksimale prej 800 Mbps dhe të afta për shpejtësi deri në 3.2 Gbps.

 

8. Wireless: Wireless është teknologjia aktualisht popullore si infrared dhe bluetooth. Informacioni transmetohet me valë përmes ajrit duke përdorur valët e radios dhe merret nga pajisja.

 

Bluetooth përdoret për të zëvendësuar kabllot ndërmjet kompjuterëve dhe pajisjeve periferike të tij dhe ato zakonisht punojnë në distanca të vogla prej rreth 10 metrash.

 

Nga këto lloje të komunikimit të mësipërm, skanerët përdorin kryesisht USB, Parallel, SCSI, IEEE 1394/FireWire.

 

 

- Moduli i koduesit rritës: Koduesit rritës përdoren në aplikacionet e pozicionimit dhe reagimit të shpejtësisë së motorit. Koduesit rritës ofrojnë reagime të shkëlqyera për shpejtësinë dhe distancën. Meqenëse përfshihen pak sensorë, sistemet e koduesit në rritje janë të thjeshta dhe ekonomike. Një kodues në rritje është i kufizuar vetëm duke ofruar informacione ndryshimi dhe për këtë arsye koduesi kërkon një pajisje referimi për të llogaritur lëvizjen. Modulet tona të koduesit rritës janë të gjithanshëm dhe të personalizueshëm për t'iu përshtatur një sërë aplikacionesh, si p.sh. aplikacione të rënda, siç është rasti në industrinë e pulpës dhe letrës, çelikut; aplikime industriale si industria e tekstilit, ushqimit, pijeve dhe aplikime të lehta/servo si robotika, elektronika, industria gjysmëpërçuese.

 

 

- Kontrolluesi Full-CAN për prizat MODULbus:

 

Rrjeti i Zonës së Kontrolluesit, i shkurtuar si CAN u prezantua për të adresuar kompleksitetin në rritje të funksioneve dhe rrjeteve të automjeteve. Në sistemet e para të ngulitura, modulet përmbanin një MCU të vetme, duke kryer një ose shumë funksione të thjeshta, si leximi i nivelit të sensorit nëpërmjet një ADC dhe kontrolli i një motori DC. Ndërsa funksionet u bënë më komplekse, projektuesit adoptuan arkitekturat e moduleve të shpërndara, duke zbatuar funksione në MCU të shumta në të njëjtën PCB. Sipas këtij shembulli, një modul kompleks do të kishte MCU-në kryesore që kryen të gjitha funksionet e sistemit, diagnostikimin dhe dështimin, ndërsa një tjetër MCU do të trajtonte një funksion të kontrollit të motorit BLDC. Kjo u bë e mundur me disponueshmërinë e gjerë të MCU-ve për qëllime të përgjithshme me një kosto të ulët. Në automjetet e sotme, ndërsa funksionet shpërndahen brenda një automjeti dhe jo në një modul, nevoja për një tolerancë të lartë ndaj gabimeve, protokoll komunikimi ndërmoduli çoi në hartimin dhe futjen e CAN në tregun e automobilave. Kontrolluesi i plotë CAN ofron një zbatim të gjerë të filtrimit të mesazheve, si dhe analizimin e mesazheve në harduer, duke e liruar CPU-në nga detyra për t'iu përgjigjur çdo mesazhi të marrë. Kontrolluesit e plotë CAN mund të konfigurohen për të ndërprerë CPU-në vetëm kur mesazhet, identifikuesit e të cilëve janë konfiguruar si filtra pranimi në kontrollues. Kontrollorët e plotë CAN janë gjithashtu të konfiguruar me objekte të shumëfishta mesazhesh të referuara si kuti postare, të cilat mund të ruajnë informacione specifike të mesazheve, si ID dhe bajt të të dhënave të marra për t'u marrë nga CPU. CPU në këtë rast do ta merrte mesazhin në çdo kohë, megjithatë, duhet të përfundojë detyrën përpara se të merret një përditësim i të njëjtit mesazh dhe të mbishkruan përmbajtjen aktuale të kutisë postare. Ky skenar zgjidhet në llojin përfundimtar të kontrolluesve CAN. Kontrollorët e zgjeruar të plotë CAN ofrojnë një nivel shtesë të funksionalitetit të implementuar nga hardueri, duke ofruar një FIFO harduerike për mesazhet e marra. Një zbatim i tillë lejon që më shumë se një shembull i të njëjtit mesazh të ruhet përpara ndërprerjes së CPU-së, duke parandaluar kështu çdo humbje informacioni për mesazhet me frekuencë të lartë, ose madje duke lejuar që CPU të fokusohet në funksionin e modulit kryesor për një periudhë më të gjatë kohore. Kontrolluesi ynë Full-CAN për bazat MODULbus ofron veçoritë e mëposhtme: Kontrolluesi Intel 82527 Full CAN, Mbështet protokollin CAN V 2.0 A dhe A 2.0 B, ISO/DIS 11898-2, lidhës D-SUB me 9 pin, Ndërfaqja CAN e izoluar me opsione, Sistemet operative të mbështetura janë Windows, Windows CE, Linux, QNX, VxWorks.

 

 

- Kontrolluesi inteligjent CAN për prizat MODULbus: Ne ofrojmë klientëve tanë inteligjencë lokale me MC68332, 256 kB SRAM / 16 bit e gjerë, 64 kB DPRAM / 16 bit e gjerë, 512 kB blic, ISO/DIS 11898-2, D-SUB 9-pin lidhës, firmware ICANOS në bord, i pajtueshëm me MODULbus+, opsione të tilla si ndërfaqja e izoluar CAN, CANopen e disponueshme, sistemet operative të mbështetura janë Windows, Windows CE, Linux, QNX, VxWorks.

 

 

- Kompjuter VMEbus inteligjent i bazuar në MC68332: VMEbusi që qëndron për autobusin VersaModular Eurocard është një rrugë kompjuterike e të dhënave ose sistem autobusi që përdoret në aplikime industriale, tregtare dhe ushtarake në mbarë botën. VMEbus përdoret në sistemet e kontrollit të trafikut, sistemet e kontrollit të armëve, sistemet e telekomunikacionit, robotikën, marrjen e të dhënave, imazhet video, etj. Sistemet VMEbus i rezistojnë goditjeve, dridhjeve dhe temperaturave të zgjatura më mirë se sistemet standarde të autobusëve të përdorur në kompjuterët desktop. Kjo i bën ato ideale për mjedise të vështira. Euro-kartë e dyfishtë nga faktori (6U) , A32/24/16:D16/08 VMEbus master; Ndërfaqja skllav A24:D16/08, 3 priza MODULbus I/O, lidhje me panelin e përparmë dhe P2 të linjave MODULbus I/O, MC68332 MCU i programueshëm me 21 MHz, kontrollues i sistemit në bord me zbulimin e slotit të parë, mbajtës i ndërprerjeve IRQ 1 - 5, gjenerator i ndërprerjeve çdo 1 nga 7, 1 MB memorie kryesore SRAM, deri në 1 MB EPROM, deri në 1 MB FLASH EPROM, 256 kB me bateri me dy porte SRAM, orë në kohë reale me bateri në kohë reale me 2 kB SRAM, portë serike RS232, periodike kohëmatës i ndërprerjes (i brendshëm në MC68332), kohëmatës vëzhgues (i brendshëm në MC68332), konvertues DC/DC për furnizimin e moduleve analoge. Opsionet janë memoria kryesore 4 MB SRAM. Sistemi operativ i mbështetur është VxWorks.

 

 

- Koncepti inteligjent i lidhjes PLC (3964R): Një kontrollues logjik i programueshëm ose shkurtimisht PLC është një kompjuter dixhital që përdoret për automatizimin e proceseve elektromekanike industriale, të tilla si kontrolli i makinerive në linjat e montimit të fabrikës dhe udhëtimet argëtuese ose pajisjet e ndriçimit. PLC Link është një protokoll për të ndarë lehtësisht zonën e memories midis dy PLC-ve. Avantazhi i madh i PLC Link është të punojë me PLC si njësi I/O në distancë. Koncepti ynë Intelligent PLC Link ofron procedurën e komunikimit 3964®, një ndërfaqe mesazhesh midis hostit dhe firmuerit përmes drejtuesit të softuerit, aplikacioneve në host për të komunikuar me një stacion tjetër në lidhjen e linjës seriale, komunikimin e të dhënave serike sipas protokollit 3964®, disponueshmërinë e drejtuesve të softuerit për sisteme të ndryshme operative.

 

 

- Ndërfaqja inteligjente Profibus DP Slave: ProfiBus është një format mesazhesh i krijuar posaçërisht për hyrje/dalje serike me shpejtësi të lartë në aplikacionet e automatizimit të fabrikës dhe ndërtesave. ProfiBus është një standard i hapur dhe njihet si FieldBus më i shpejtë në funksion sot, bazuar në RS485 dhe Specifikimin Elektrik Evropian EN50170. Prapashtesa DP i referohet "Periferisë së Decentralizuar", e cila përdoret për të përshkruar pajisjet e shpërndara I/O të lidhura nëpërmjet një lidhjeje të shpejtë të të dhënave serike me një kontrollues qendror. Përkundrazi, një kontrollues logjik i programueshëm, ose PLC i përshkruar më sipër, zakonisht i ka kanalet hyrëse/dalëse të rregulluara në qendër. Duke futur një autobus rrjeti midis kontrolluesit kryesor (master) dhe kanaleve të tij I/O (skllave), ne kemi decentralizuar I/O. Një sistem ProfiBus përdor një master autobusi për të anketuar pajisjet skllave të shpërndara në mënyrë me shumë pika në një autobus serial RS485. Një skllav ProfiBus është çdo pajisje periferike (siç është një transduktor I/O, valvul, disku i rrjetit ose pajisje tjetër matës) që përpunon informacionin dhe ia dërgon daljen masterit. Slave është një stacion që funksionon në mënyrë pasive në rrjet pasi nuk ka të drejta aksesi në autobus dhe mund të pranojë vetëm mesazhet e marra ose t'i dërgojë mesazhe përgjigje masterit sipas kërkesës. Është e rëndësishme të theksohet se të gjithë skllevërit e ProfiBus kanë të njëjtin prioritet dhe se i gjithë komunikimi i rrjetit buron nga masteri. Për ta përmbledhur: Një ProfiBus DP është një standard i hapur i bazuar në EN 50170, është standardi më i shpejtë Fieldbus deri më sot me shpejtësi të dhënash deri në 12 Mb, ofron funksionim plug and play, mundëson deri në 244 bajt të dhëna hyrëse/dalëse për mesazh, deri në 126 stacione mund të lidhen me autobusin dhe deri në 32 stacione për segmentin e autobusëve. Ndërfaqja jonë inteligjente Profibus DP Slave Janz Tec VMOD-PROF ofron të gjitha funksionet për kontrollin e motorëve të servo motorëve DC, filtrin PID dixhital të programueshëm, shpejtësinë, pozicionin e synuar dhe parametrat e filtrit që janë të ndryshueshëm gjatë lëvizjes, ndërfaqen e koduesit katror me hyrje pulsi, ndërprerjet e programueshme të pritës , Konvertuesi D/A 12 bit, regjistrat e pozicionit, shpejtësisë dhe nxitimit 32 bit. Ai mbështet sistemet operative Windows, Windows CE, Linux, QNX dhe VxWorks.

 

 

- MODULbus Carrier Board për Sistemet VMEbus 3 U : Ky sistem ofron tabelë transportuese jo inteligjente 3 U VMEbus për MODULbus, një faktor forme të vetme të kartës euro (3 U), ndërfaqe skllav VMEbus A24/16:D16/08, 1 fole për MODULbus I/O, niveli 1 – 7 i ndërprerjes së përzgjedhur nga kërcyesi dhe ndërprerja vektoriale, adresimi i shkurtër I/O ose standardi, ka nevojë vetëm për një slot VME, mbështet mekanizmin e identifikimit MODULbus+, lidhësin e panelit të përparmë të sinjaleve I/O (siguruar nga modulet). Opsionet janë konverteri DC/DC për furnizimin me energji të modulit analog. Sistemet operative të mbështetura janë Linux, QNX, VxWorks.

 

 

- MODULbus Carrier Board Për Sistemet VMEbus 6 U : Ky sistem ofron tabelë transportuese jo inteligjente 6U VMEbus për MODULbus, kartë të dyfishtë euro, ndërfaqe skllav VMEbus A24/D16, 4 priza plug-in për MODULbus I/O, vektor të ndryshëm nga secili MODULbus I/O, 2 kB interval i shkurtër I/O ose adresa standarde, ka nevojë për vetëm një slot VME, panelin e përparmë dhe lidhje P2 të linjave I/O. Opsionet janë konverteri DC/DC për të furnizuar energjinë e moduleve analoge. Sistemet operative të mbështetura janë Linux, QNX, VxWorks.

 

 

- Pllaka mbajtëse MODULbus për sistemet PCI: Pllakat tona mbajtëse MOD-PCI ofrojnë PCI jo inteligjente me dy priza MODULbus+, faktor të formës së shkurtër me lartësi të zgjatur, ndërfaqe objektivi 32 bit PCI 2.2 (PLX 9030), ndërfaqe 3.3V / 5V PCI, vetëm një Sloti i autobusit PCI i zënë, lidhësi i panelit të përparmë të prizës MODULbus 0 disponohet në kllapin e autobusit PCI. Nga ana tjetër, bordet tona MOD-PCI4 kanë pllakë transportuese jo inteligjente të autobusit PCI me katër priza MODULbus+, faktor formë të gjatë me lartësi të zgjatur, ndërfaqe objektivi 32 bit PCI 2.1 (PLX 9052), ndërfaqe 5V PCI, vetëm një vend i caktuar PCI i zënë , lidhësja e panelit të përparmë të prizës MODULbus 0 disponohet në mbajtësen ISAbus, lidhësi I/O i prizës MODULbus 1 disponohet në lidhësin kabllor të sheshtë 16-pin në mbajtësen ISA.

 

 

- Kontrolluesi i motorit për DC Servo Motors: Prodhuesit e sistemeve mekanike, prodhuesit e pajisjeve të energjisë dhe energjisë, prodhuesit dhe kompanitë e shërbimeve të pajisjeve të transportit dhe trafikut, automobilave, mjekësisë dhe shumë fusha të tjera mund të përdorin pajisjet tona me qetësi, sepse ne ofrojmë të fuqishme, të besueshme dhe harduer i shkallëzuar për teknologjinë e tyre të disqeve. Dizajni modular i kontrollorëve tanë motorikë na mundëson të ofrojmë zgjidhje të bazuara në sistemet emPC që janë shumë fleksibël dhe të gatshëm për t'u përshtatur me kërkesat e klientit. Ne jemi në gjendje të dizajnojmë ndërfaqe që janë ekonomike dhe të përshtatshme për aplikacione që variojnë nga një bosht i thjeshtë deri tek akset e shumta të sinkronizuara. EmPC-të tona modulare dhe kompakte mund të plotësohen me ekranet tanë të shkallëzuar emVIEW (aktualisht nga 6,5” në 19”) për një spektër të gjerë aplikacionesh duke filluar nga sistemet e thjeshta të kontrollit deri te sistemet integrale të ndërfaqes së operatorit. Sistemet tona emPC janë të disponueshme në klasa dhe madhësi të ndryshme të performancës. Ata nuk kanë tifozë dhe punojnë me media kompakte flash. Mjedisi ynë i butë PLC emCONTROL mund të përdoret si një sistem kontrolli i plotë, në kohë reale, duke mundësuar kryerjen e detyrave të thjeshta dhe komplekse të DRIVE ENGINEERING. Ne gjithashtu e personalizojmë emPC-në tonë për të përmbushur kërkesat tuaja specifike.

 

 

- Moduli i ndërfaqes serike: Një modul i ndërfaqes serike është një pajisje që krijon një hyrje të zonës së adresueshme për një pajisje konvencionale zbulimi. Ai ofron një lidhje me një autobus të adresueshëm dhe një hyrje të zonës së mbikëqyrur. Kur hyrja e zonës është e hapur, moduli dërgon të dhënat e statusit në panelin e kontrollit duke treguar pozicionin e hapur. Kur hyrja e zonës shkurtohet, moduli dërgon të dhënat e statusit në panelin e kontrollit, duke treguar gjendjen e shkurtuar. Kur hyrja e zonës është normale, moduli dërgon të dhëna në panelin e kontrollit, duke treguar gjendjen normale. Përdoruesit shohin statusin dhe alarmet nga sensori në tastierën lokale. Paneli i kontrollit mund të dërgojë gjithashtu një mesazh në stacionin e monitorimit. Moduli i ndërfaqes serike mund të përdoret në sistemet e alarmit, kontrollin e ndërtesave dhe sistemet e menaxhimit të energjisë. Modulet e ndërfaqes serike ofrojnë avantazhe të rëndësishme duke reduktuar punën e instalimit nga dizajnet e tij të veçanta, duke siguruar një hyrje të zonës së adresueshme, duke ulur koston e përgjithshme të të gjithë sistemit. Kablloja është minimale sepse kablloja e të dhënave e modulit nuk ka nevojë të drejtohet individualisht në panelin e kontrollit. Kablloja është një autobus i adresueshëm që lejon lidhjen me shumë pajisje përpara lidhjes me kabllo dhe lidhjes me panelin e kontrollit për përpunim. Ai kursen rrymën dhe minimizon nevojën për furnizime shtesë me energji për shkak të kërkesave të ulëta të rrymës.

 

 

- VMEbus Prototyping Board : Pllakat tona VDEV-IO ofrojnë faktor të dyfishtë të formës Eurocard (6U) me ndërfaqe VMEbus, ndërfaqe skllav VMEbus A24/16:D16, aftësi të plota ndërprerjeje, dekodim paraprak të 8 vargjeve të adresave, regjistër vektori, fushë të madhe matrice me gjurmët rrethuese për GND/Vcc, 8 LED të përcaktuara nga përdoruesi në panelin e përparmë.

KTHEHU te FAQJA  PRODUCTS

bottom of page