top of page

Stacionet e punës industriale

Industrial Workstation PC supplied by AGS Industrial Computers
Industrial Computer Workstation
Industrial LCD Workstation
Rack Mount Industrial Workstation
8U Rackmount Industrial Workstation

NJË WORKSTATION është një MIKROKOMPJUTER i nivelit të lartë i projektuar dhe përdorur për aplikime teknike ose shkencore. Synimi është që ato të përdoren nga një person në të njëjtën kohë, dhe zakonisht lidhen me një rrjet lokal (LAN) dhe drejtojnë sisteme operative me shumë përdorues. Termi workstation është përdorur gjithashtu nga shumë për t'iu referuar një terminali kompjuteri mainframe ose një PC të lidhur me një rrjet. Në të kaluarën, stacionet e punës kishin ofruar performancë më të lartë se kompjuterët desktop, veçanërisht në lidhje me CPU-në dhe grafikën, kapacitetin e memories dhe aftësinë për shumë detyra. . Stacionet e punës janë të optimizuara për vizualizimin dhe manipulimin e llojeve të ndryshme të të dhënave komplekse si dizajni mekanik 3D, simulimi inxhinierik (siç është dinamika e lëngjeve llogaritëse), animimi dhe interpretimi i imazheve, vizatimet matematikore etj. Konsolat përbëhen të paktën nga një ekran me rezolucion të lartë, një tastierë dhe një maus, por gjithashtu mund të ofrojnë ekrane të shumta, tableta grafikë, minj 3D (pajisje për manipulimin dhe navigimin e objekteve dhe skenave 3D), etj. Stacionet e punës janë segmenti i parë i tregu i kompjuterëve për të paraqitur aksesorë të avancuar dhe mjete bashkëpunimi.

 

Ne ofrojmë stacione pune industriale të dizajnuara dhe të prodhuara me porosi për përdorim industrial. Për aplikime kritike për misionin, ne projektojmë dhe prodhojmë stacionet tuaja industriale të punës sipas nevojave tuaja specifike. Ne diskutojmë nevojat dhe kërkesat tuaja dhe ju ofrojmë komente dhe propozime të projektimit përpara se të ndërtoni sistemin tuaj kompjuterik. Ne zgjedhim një nga një shumëllojshmëri të rrethimeve të forta dhe përcaktojmë kuajfuqinë e duhur kompjuterike që plotëson nevojat tuaja. Stacionet e punës industriale mund të furnizohen me plane të pasme PCI Bus aktive dhe pasive që mund të konfigurohen për të mbështetur kartat tuaja ISA. Spektri ynë mbulon nga sisteme të vogla tavoline me 2 – 4 slota deri në sistemet e montimit në raft 2U, 4U ose më të larta. Ne ofrojmë stacione pune NEMA / IP RATED PLOTËSISHT TË MBYLLUR. Stacionet tona të punës industriale i tejkalojnë sistemet e konkurrentëve të ngjashëm për sa i përket standardeve të cilësisë që plotësojnë, besueshmërisë, qëndrueshmërisë, përdorimit afatgjatë dhe përdoren në një sërë industrish duke përfshirë ushtrinë, marinën, detin, naftën dhe gazin, përpunimin industrial, mjekësor, farmaceutik, transporti dhe logjistika, prodhimi i gjysmëpërçuesve. Ato janë projektuar për t'u përdorur në një shumëllojshmëri të gjerë kushtesh mjedisore dhe aplikimesh industriale që kërkojnë mbrojtje shtesë nga papastërtitë, pluhuri, shiu, uji i spërkatur dhe rrethana të tjera ku mund të jenë të pranishme materiale gërryese si uji i kripur ose substanca kaustike. Kompjuterët tanë LCD dhe stacionet e punës të ndërtuara mirë, janë një zgjidhje ideale dhe e besueshme për përdorim në objektet e përpunimit të shpendëve, peshkut ose viçit, ku larja e plotë me dezinfektues ndodh në mënyrë të përsëritur, ose në rafineritë petrokimike dhe platformat e shpimit në det të hapur për naftë dhe natyrë gazit. Modelet tona NEMA 4X (IP66) janë të vulosura me copë litari dhe janë ndërtuar nga çelik inox 316. Secili sistem është projektuar dhe montuar sipas një dizajni plotësisht të mbyllur duke përdorur çelik inox 316 të cilësisë së lartë për mbylljen e jashtme dhe komponentët e teknologjisë së lartë brenda çdo kompjuteri të fortë. Ato vijnë të pajisura me ekrane të ndritshëm TFT të shkallës industriale dhe ekrane me prekje industriale analoge rezistente. Këtu rendisim disa nga veçoritë e stacioneve tona të punës industriale të njohura:

- I papërshkueshëm nga uji dhe pluhuri, rezistent ndaj korrozionit. I integruar me tastierë rezistente ndaj ujit

- Stacion pune i mbyllur i fortë, pllaka amë të fortë

- Mbrojtja e mjedisit NEMA 4 (IP65) ose NEMA 4X (IP66).

- Fleksibilitet dhe opsione në montim. Llojet e montimit si p.sh.

- Kablloja direkte ose KVM në host

- Mundësuar nga procesorë Intel Dual-Core ose Atom

- Disku i diskut me akses të shpejtë SATA ose media me gjendje solide

- Sistemet operative Windows ose Linux- Zgjerimi

- Temperaturat e zgjatura të funksionimit

- Në varësi të preferencave të klientit, lidhësit e hyrjes mund të vendosen në pjesën e poshtme, anësore ose të pasme.

- Modele të disponueshme në 15.0”, 17” dhe 19,0”

- Lexueshmëri superiore nga rrezet e diellit

- Sistemi i integruar i pastrimit për aplikacionet C1D1 si dhe jo-Dizenjot e pastruara C1D2

- Pajtueshmëritë UL, CE, FC, RoHS, MET 

KTHEHU te FAQJA  PRODUCTS

bottom of page