top of page

PC industriale

Janz Tec Industrial PC
Industrial PC available from AGS Industrial Computers
Industrial PC Endeavour
Fanless Industrial PC
Rack Mounting Industrial PC from AGS Industrial Computers

Kompjuterët industrialë përdoren më së shumti për KONTROLLIN E PROCESIT dhe/ose TË DHËNAVE. Ndonjëherë, një PC INDUSTRIAL përdoret thjesht si pjesë e përparme e një kompjuteri tjetër kontrolli në një mjedis përpunimi të shpërndarë. Softueri i personalizuar mund të shkruhet për një aplikacion të caktuar, ose nëse disponohet mund të përdoret një paketë e disponueshme për të ofruar një nivel bazë programimi. Ndër markat industriale të PC-ve që ofrojmë është JANZ TEC nga Gjermania.

 

 

Një aplikacion mund të kërkojë thjesht hyrjen/daljen, siç është porti serial i ofruar nga motherboard. Në disa raste, kartat e zgjerimit instalohen për të siguruar hyrje/dalje analoge dhe dixhitale, ndërfaqe specifike të makinës, porta të zgjeruara të komunikimit,…etj., siç kërkohet nga aplikacioni.

 

 

Kompjuterët industrialë ofrojnë veçori të ndryshme nga kompjuterët e konsumit për sa i përket besueshmërisë, përputhshmërisë, opsioneve të zgjerimit dhe furnizimit afatgjatë.

 

 

Kompjuterët industrialë prodhohen përgjithësisht në vëllime më të ulëta se kompjuterët e shtëpisë ose të zyrës. Një kategori e njohur e PC-ve industriale është 19-INCH RACKMOUNT FORM FACTOR. Kompjuterët industrialë janë zakonisht më të shtrenjtë se kompjuterët e ngjashëm të stilit të zyrës me performancë të ngjashme. KOMPJUTERËT ME NJË BORDORE dhe PLANET BACKPLANES përdoren kryesisht në sistemet industriale të PC-ve. Megjithatë, shumica e PC-ve industrialë prodhohen me Pllakat Amë COTS.

 

 

Ndërtimi dhe tiparet e kompjuterëve industrialë:

 

Pothuajse të gjithë PC-të industrialë ndajnë një filozofi themelore të projektimit për të ofruar një mjedis të kontrolluar për elektronikën e instaluar për t'i mbijetuar ashpërsisë së dyshemesë së impiantit. Vetë komponentët elektronikë mund të zgjidhen për aftësinë e tyre për t'i bërë ballë temperaturave më të larta dhe më të ulëta të funksionimit sesa komponentët tipikë komercialë.

 

 

- Konstruksion metalik më i rëndë dhe më i fortë në krahasim me kompjuterin tipik të zyrës jo të fortë

 

- Faktori i formës së mbylljes që përfshin dispozitën për montim në mjedisin përreth (si rafti 19'', montimi në mur, montimi i panelit, etj.)

 

- Ftohje shtesë me filtrim të ajrit

 

- Metodat alternative të ftohjes si p.sh. përdorimi i ajrit të detyruar, një lëngu dhe/ose përçueshmëria

 

- Mbajtja dhe mbështetja e kartave të zgjerimit

 

- Filtrim dhe guarnicioni i Ndërhyrjes Elektromagnetike të Përmirësuar (EMI).

 

- Mbrojtja e përmirësuar e mjedisit, si rezistenca ndaj pluhurit, mbrojtja me spërkatje me ujë ose zhytje, etj.

 

- Lidhës të mbyllur MIL-SPEC ose Circular-MIL

 

- Kontrolle dhe veçori më të forta

 

- Furnizimi me energji të shkallës më të lartë

 

- Furnizimi me energji 24 V me konsum më të ulët i krijuar për përdorim me UPS DC

 

- Qasje e kontrolluar në kontrolle nëpërmjet përdorimit të dyerve mbyllëse

 

- Akses i kontrolluar në I/O nëpërmjet përdorimit të mbulesave të aksesit

 

- Përfshirja e një kohëmatësi vëzhgues për të rivendosur sistemin automatikisht në rast të bllokimit të softuerit

 

Shkarkoni broshurën tonë kompakte të produktit të markës ATOP TECHNOLOGIES

(Shkarko produktin ATOP Technologies  List  2021)

 

Shkarkoni broshurën tonë kompakte të produktit të markës JANZ TEC

 

 

Shkarkoni broshurën e produktit kompakt të markës KORENIX

 

 

Shkarkoni broshurën tonë Industriale Motherboards të markës DFI-ITOX

 

 

Shkarkoni broshurën tonë për kompjuterët me një tabelë të integruar të markës DFI-ITOX

 

 

Shkarkoni broshurën tonë të markës ICP DAS, PACs Embedded Controllers & DAQ

 

 

Disa nga produktet tona të njohura industriale për PC nga Janz Tec AG janë:

 

 

- SISTEMET FLEKSIBLE 19'' RAKE MONTIME : Fushat e funksionimit dhe kërkesat për sistemet 19'' janë shumë të gjera brenda industrisë. Ju mund të zgjidhni midis teknologjisë së tabelës kryesore industriale dhe teknologjisë së CPU-së me slot me përdorimin e një plani të pasmë pasiv.

 

- SISTEMET E MONTIMIT TË MURI QË KURSIN HAPËSIRË: Seritë tona ENDEAVOR janë PC industriale fleksibël që përfshijnë komponentë industrialë. Si standard, përdoren bordet CPU me slot me teknologjinë e planit të pasmë pasiv.

 

 

Ju mund të zgjidhni produktin që përputhet me kërkesat tuaja, ose mund të mësoni më shumë rreth variacioneve individuale të kësaj familjeje produktesh duke na kontaktuar. Kompjuterët tanë industrialë Janz Tec mund të kombinohen me sisteme konvencionale të kontrollit industrial ose kontrollues PLC.

 

KTHEHU te FAQJA  PRODUCTS

 

bottom of page