top of page

Rreth AGS Industrial Computers

AGS Industrial Computers, një degë e AGS-TECH, Inc. është burimi juaj i vetëm për të gjithë Kompjuterët tuaj Industrial & Automatizimi & Sistemet Inteligjente.

 

Duke qenë një furnizues i produkteve dhe shërbimeve industriale, ne ju ofrojmë disa nga kompjuterët dhe serverët industrialë më të domosdoshëm dhe pajisjet e rrjeteve dhe ruajtjes, kompjuterë dhe sisteme të integruara, kompjuterë me një tabelë, PC me panel, PC industrial, kompjuter të fortë, kompjuterë me ekran me prekje, stacione pune industriale, komponentë dhe aksesorë kompjuterikë industrialë, pajisje I/O dixhitale dhe analoge, ruterë, urë, pajisje komutuese, shpërndarës, përsëritës, përfaqësues, mur zjarri, modem, kontrollues i ndërfaqes së rrjetit, konvertues protokolli, grupe të ruajtjes së bashkangjitur në rrjet (NAS), rrjet i zonës së ruajtjes ( vargje SAN), module rele shumëkanalëshe, kontrollues Full-CAN për prizat MODULbus, tabelë mbajtëse MODULbus, modul kodues inkremental, koncept inteligjent i lidhjes PLC, kontrollues motori për motorët servo DC, moduli i ndërfaqes serike, bordi i prototipit VMEbus, ndërfaqe inteligjente profibus DP skllave, softuer, elektronikë të lidhur, montime për shasi. Ne sjellim produktet më të mira të kompjuterëve industrialë në botë nga fabrika në derën tuaj. Avantazhi ynë është se jemi në gjendje t'ju ofrojmë emra të ndryshëm markash si ATOP Technologies, Janz Tec dhe Korenix për çmime liste ose më të ulëta nga dyqanet tona. Gjithashtu ajo që na bën të veçantë është aftësia jonë për t'ju ofruar variacione produktesh / konfigurime të personalizuara / integrim me sisteme të tjera që nuk mund t'i blini nga burime të tjera.

 

Ne ju ofrojmë pajisje të markës me cilësi të lartë për çmimin e listës ose më të ulët. Ka zbritje të konsiderueshme për çmimet e postuara nëse sasia e porosisë tuaj është e konsiderueshme. Shumica e pajisjeve tona janë në magazinë. Nëse nuk është në magazinë, pasi ne jemi një shitës dhe shpërndarës i preferuar, ne mund t'jua ofrojmë përsëri brenda një kohe më të shkurtër.

 

Përveç artikujve në stok, ne jemi në gjendje t'ju ofrojmë produkte speciale të dizajnuara dhe të prodhuara sipas nevojave tuaja. Thjesht na tregoni se çfarë ndryshimesh ju nevojiten në sistemin tuaj kompjuterik industrial dhe ne do ta bëjmë atë sipas nevojave dhe kërkesave tuaja. Ne ju ofrojmë aftësinë e prodhimit me porosi dhe të INTEGRIMIT INXHINIERIK. Ne gjithashtu ndërtojmë SISTEMET E AUTOMATIVE TË PERSONALIZUARA, SISTEMET E MONITORIMIT dhe KONTROLLIT TË PROCESIT duke integruar kompjuterët, fazat e përkthimit, fazat rrotulluese, komponentët e motorizuar, krahët, kartat e grumbullimit të të dhënave, kartat e kontrollit të procesit, sensorët, aktivizuesit dhe komponentët e tjerë harduerikë dhe softuerikë të nevojshëm.

 

Pavarësisht vendndodhjes tuaj në tokë, ne dërgojmë brenda pak ditësh në derën tuaj. Ne kemi marrëveshje me zbritje të dërgesave me UPS, FEDEX, TNT, DHL dhe ajër standard. Ju mund të porositni duke përdorur opsione të tilla si kartat e kreditit duke përdorur llogarinë tonë PayPal, transferta bankare, çek të certifikuar ose urdhër parash.

 

Nëse dëshironi të flisni me ne përpara se të merrni një vendim ose nëse keni ndonjë pyetje, gjithçka që ju nevojitet është të na telefononi dhe një nga inxhinierët tanë me përvojë të kompjuterave dhe automatizimit do t'ju ndihmojë.

 

Për të qenë më afër jush, ne kemi zyra dhe magazina në vende të ndryshme globale, ku ne rezervojmë produktet tona. 

bottom of page